Paroli Strategie

Je hebt misschien wel over strategieën gelezen die je meer laten inzetten als je aan het verliezen bent. Dit zijn prima strategieën maar je kunt ook gebruik maken van de Paroli strategie. Dit is een strategie die je de winst die je behaald weer in laat zetten. Zo kun je dus starten met een lage inzet maar als je een paar maal weet te winnen dan kan dit betekenen dat je een zeer respectabele winst weet te behalen. Dit is dan ook een strategie die door veel spelers gebruikt wordt en die zeker het proberen waard is. Het is ook een strategie die een laag risico heeft aangezien je met de winst blijft spelen.

Misschien vraag jij je wel af wat het nut is van het spelen met een strategie. Het is eigenlijk heel simpel wat als je roulette speelt dan wil je een zo hoog mogelijke kans hebben om een leuke winst te behalen. Wanneer je gaat spelen met een vaste strategie dan betekent dit dat je gaat spelen met een vast patroon. Dit zorgt er dan voor dat er meer kans is om hogere winsten te behalen. Wel is het goed om te weten dat er geen enkele strategie is die je een winst kan garanderen. Dit moet je ook nooit geloven als je dit op het internet leest.

Het spelen van de strategie

Het spelen van deze strategie gaat dus om het inzetten van de winst. We willen je dan aanraden om op de rode of de zwarte kleur in te zetten of op de even of de oneven getallen. Wanneer je dit doet dan heb je een winkans van bijna vijftig procent. Als het balletje op jouw inzet terechtkomt dan zal je eenmaal je winst terugkrijgen. Zet je dan ook tien euro in en je wint dan krijg je twintig euro terug. De tien euro winst die je dan hebt weten te behalen die zet je dan weer in. Ook dan kun je weer twintig euro winst behalen alleen kun je dan de hele twintig euro in gaan zetten. Weet je dan weer te winnen dan heb je al veertig euro aan winst weten te behalen. Het kan dus snel oplopen. Waar je wel rekening mee dient te houden dat is dat je ook ineens de hele winst kwijt kunt zijn als je verliest. Dan moet je dus weer opnieuw beginnen en dan begin je weer met je originele inzet.

Een variant op deze strategie maken

Het natuurlijk ook mogelijk om een variant op deze strategie te maken. Stel je hebt vier keer achter elkaar gewonnen dan zou je een gedeelte van de winst apart kunnen zetten of deze zelfs kunnen laten uitbetalen. Je gaat dan met het andere gedeelte van de winst verder spelen. Zo zorg je ervoor dat je niet al je winst meteen weer kwijt bent. Je zou er ook voor kunnen kiezen om met de winst na een bepaald aantal spellen eens een andere strategie te gebruiken. Eigenlijk is alles mogelijk.

Probeer de strategie eerst

Het is goed om de strategie eerst te proberen om zo te zien of het een strategie is die goed bij je past. Dit kun je dan doen voor een vast aantal spellen en je noteert dan de winst die je hebt behaald en hoe leuk je het vond om met deze strategie te spelen. Je zou dan ook nog een aantal andere strategieën kunnen proberen. Dit doe je dan voor hetzelfde aantal spellen. Op deze wijze kom je er dan al snel achter wat het beste bij jou past en waar jij je het meest prettig bij voelt. Het is immers belangrijk om met de juiste strategie te spelen.

Online Bonussen

Ook wanneer je je aanmeldt bij een live casino kan je een mooie online roulette bonus ontvangen.

18plus
© 2023 | Live Roulette Tips